Стандарди со највисок квалитет, флексибилност и одлична услуга се наши приоритети.

КРОВНИ ПРОЗОРИ VELUX – Данска

Освен основниот модел на кровен прозор има можност за нарачка на целиот асортиман на прозори и додатна опрема од програмата на VELUX: кровна купола, светлосен тунел, кровна тераса, надворешна ролетна, тенда, внатрешни ролетни 
 

СОБНИ ВРАТИ - PORTA KRONO

Во нашата понуда може да најдете внатрешни собни врати од брендот PORTAKRONO со висок квалитет.

Изработени се од најквалитетен, внимателно одбран материјал кој ќе ги задоволи потребите и на најпребирливите купувачи.
Во процесот на производство посебно внимание се посветува на зaвршната обработка што за возврат има мал број на рекламации.

Собните врати се обложени со меламинска фолија што ги прави отпорни на гребање, отпорни на физички оштетувања, отпорн на удари и на многу други механички оштетувања.
 

ДРВЕНИ ПРОЗОРИ

ДРВЕНИ ПРОЗОРИ со највисок квалитет во Македонија. Се користи високо квалитетен, идеално сув, трослоен ламелиран дрвен профил кој дава отпорност на свиткување.

Дебелослојно лакирани со еколошка боја на водена основа (гаранција на боја 10 години). Се изработуваат во сите форми и димензии. Избор на боја по тон карта. Избор на дрво СМРЕКА или МЕРАНТИ (идеално сув,трослоен профил што значи нема искривување на прозорот

МОНТАЖА НА КРОВНИ ПРОЗОРИ

Стручна монтажа на кровните прозори од сертифициран монтер и гаранција на монтажата 1 година.


Сакате да нарачате?

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ