ПЛАСТИЧНИ ПРОЗОРИ

ПВЦ  прозорите од квалитетен германски профил Aluplast со шест комори се одлична инвестиција и долгорочно решение. ПВЦ столаријата има идеално дихтување, нискоемисионо стакло со кое се намалува потребата од дополнително греење во зима и ладење во лето.

Карактеристики
  • Економични и еколошки
  • Максимално дихтување
  • Заштеда на енергија
  • 6 коморен германски профил
  • Боја бела или со дезен на дрво
  • Нискоемисионо стакло
  • Енергетски ефикасни
  • Едноставни за одржување
Високо квалитетните енергетски ефикасни прозори се пред се одлична инвестиција и долгорочно решение за вашиот дом.