СОБНИ ВРАТИ CPL SUPPORTA

Со задоволство Ви го представуваме новиот бренд собни врати на нашиот пазар SUPPORTA INTERIOR DOORS. 
 
СОБНИ ВРАТИ од медијапан со единствен дизајн на нашиот пазар со висококвалитетна релјефна 3D  CPL фолија и магнетна брава.
Каталог на SUPPORTA собни врати
SUPPORTA Каталог 2018

Карактеристики:


 
 • Собна врата комплетно изработена од медијапан
 • Обложена со релјефна CPL  3D  фолија
 • Каса за дебелина на зид од 8-13 и од 13-30см (може и до 41см со доплата)
 • Крило обложено со медијапанска плоча со дебелина од 6мм, исполнето со високоспецијализирано саќе, дупла медијапанска рамка со дебелина 50мм.
 • Шарки 3 ком
 • Магметна брава AGB   фабрички вградена.
 • Универзална врата  лева/десна
 • Декори: Bela, Cappuccino, Rockwood, Premium dab,  Tabbaco orev  i  Grafit.
 • Димензии: ширина 71, 81, 91 и 101см висина 204см.
 • Модели:  Освен основниот модел на полна врата П1, се изработуваат и модели со отвори за стакло П3 и П4, врати со надсветло, двокрилни врати и лизгачки(шибер) врати.

Модел П1 - Собни врати SUPPORTA

P1 - Rockwood
P1 - Tobacco orev
P1 -Premium dab
P1 - Grafit

СОБНИ ВРАТИ PORTAKRONO Србија

Современ дизајн, внимателно одбрани материјали, завршна обработка со меламинска фолија со избор на декор, прецизна технологија на израбитка. Собните врати се изработуваат во стандардни димензии 70, 80, 90, 100 см ширина и 204 см висина. Вратите се универзални (лева/десна).
 
Во нашата понуда може да најдете внатрешни собни врати од брендот PORTAKRONO од Србија со висок квалитет. Изработени се од најквалитетен, внимателно одбран материјал кој ќе ги задоволи потребите и на најпребирливите купувачи.
Во процесот на производство посебно внимание се посветува на звршната обработка што за возврат има мал број на рекламации.
Собните врати се обложени со меламинска фолија што ги прави 
 •  отпорни на гребање, 
 • отпорни на физички оштетувања, 
 •  отпорни на удари 
 •  и на многу други механички оштетувања
 •  
ПОРТАКРОНО собните врати имаат CE сертификат кој е услов за извоз во Европска Унија. Гаранција 2 години.
Вратите се монтираат со сува постапка, на готов зид и готов под, после сите други градежни работи.
Каталог на PORTAKRONO собни врати
PORTAKRONO Каталог 2017/2018

СЕРИЈА TREND

Висок квалитет и постојаност на формата, врата која ќе ја надополни убавината на вашиот дом
Технички карактеристики:
 
 • Врата од медијапан, обложена со ралјефна декоративна фолија
 • Вратното крило е исполнето со картонско саќе
 • Универзална врата (лева/десна)
 • Ширина на касата од 8-13 и од 13-30см без доплата (можност за проширување до 41см)
 • Перваз лајсни заоблени со ширина 8см
 • Дихтунг гума
 • Бравата е вградена во крилото
 • Рачка не се испорачува
 • Стандардни димензии: 70, 80, 90 см ширина и 204 см висина
 • Модели: еднокрилна
 • Избор на декор: Венге, обелен даб и светол даб
Цена: П1- 6.200 ден
            П3 и П4 - 8.450 ден
            Врата со надсветло - 8.450 ден
            Двокрилна врата - 12.400 ден
                    П1- Обелен даб                                        П1- Светол даб                                        П1- Венге                                                    П3 - Светол даб                                        П4- Венге

СЕРИЈА TERA

Отменост, елеганција, цврстина. Полна масивна врата, вистински избор
Технички карактеристики:
 
 • Врата од медијапан, обложена со ралјефна декоративна фолија
 • Вратното крило е исполнето со екструдирана иверка
 • Универзална врата (лева/десна)
 • Ширина на касата 13-30см без доплата (можност за проширување до 41см)
 • Перваз лајсни заоблени со ширина 8см
 • Дихтунг гума
 • Бравата е вградена во крилото
 • Рачка не се испорачува
 • Стандардни димензии: 70, 80, 90 см ширина и 204 см висина
 • Модели: еднокрилна
 • Избор на декор: Стандарден -венге, обелен даб и светол даб
     Н-дизајн –зебрано, обелен даб и светол даб
Цена:   П1 - 7.450 ден
              П3 и П4  -  9.700 ден
              Врата со надсветло - 9.700 ден
              Двокрилна врата - 14.900 ден
               П1- Зебрано                                               П4- Зебрано                                                 Со надсветло                                       П3/П3- двокрилна                                         П1- венге           
                П4- Светол даб                                           П1- Светол даб                                       Со надсветло                                          П1/П3- Двокрилна                                        П3- Светол даб